Quiksilver Young Men’s Interior Store Design by Clive Wilkinson | Design Build Ideas
×

YOUR OPINION MATTERS, GET IN TOUCH!

Please select one or more options:

Please, you have to select an option.
Please insert your first name.
Please insert your last name.
Please insert your email.

Check here to indicate that you have read and agree to Terms & Conditions/Privacy Policy.

*Required

Thanks you for contacting!
Skip to main content
quiksilver-slide clive wilkinson
Reviews

Quiksilver Young Men’s Interior Store Design by Clive Wilkinson

The highly successful California-lifestyle brand, Quiksilver, selected Clive Wilkinson Architects to design a Young Men’s retail store for their Costa Mesa location, in which the brand would be defined in a no-nonsense way.


 

Designed as an undulating wooden tunnel, swelling surfaces create a variety of display areas providing shelving and integrated lighting. Where the form of the rolling walls and ceilings refer to the surfer on the ocean waves, the materialization evokes the environment of surfing on the land: skateboarding.

Walls continuing into ceilings guarantee an always visible wood structure in an intensively merchandised store. This wooden wave culminates in a full size video projection wall drawing customers in from afar as there is ‘no entrance’: the entire storefront disappears into the wall during opening hours.


Photography by Benny Chan of Fotoworks

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments